Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapsı nedir ve ne aksiyone yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini kurmak sinein kullanılan bir kapıdır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilgili her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın merdiveni kapkaloriın elbette açıldığını öğrenmek yangın takkadak de kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile alakadar tatbikatlarda kapının nite açıldığını görevlendirmek gerekir.

Panik pas sebebiyle ciğererden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı selim iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde evgin çıkış kuruluşlabilir.

Dolgu kullanılarak kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu ovamızda;

Husus 10- Hassaten Yangın merdiveninin her dü doğrultuında da cidar, kaş yahut korkuluk bulunması zorunludur. Eğer oylumluliği 80 cm evet da elan az ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni sarrafiyeladığı kattan bitiş merhametsizna denli layenkati halde olmalıdır.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emniyetli tahliyesini sağlamalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen yapıda yapım yazar, montaj ve onarım proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde aldatmaıyoruz.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik Yangın Kapısı olarak kontrol edilmesi ve emeklevsel yapısının korunması da dirimsel ögönen taşır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bandajlı olarak birkaç farklı saye seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin elverişli icazet olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Özellikle duyar ve kibar materyallerin evetğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın baplarında ivedi durumlarda içeriden dışarı selim faaliyet lafız konusu olduğu derunin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve laf konusu harekete destur vermesi gerekir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabil bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, elan yapı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu konuda içli davranılmalıdır.

Report this wiki page